Over ons

Over Planlogic

Met onze wortels diep in de productiesector bedienen wij al meer dan 25 jaar productiebedrijven met de keuze en implementatie van ERP software. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten we goed wat er speelt in uw sector. In SAP Business One, niet te verwarren met haar grote broer SAP R/3 of S/4, hebben we uitstekende ERP software gevonden voor productiebedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Planlogic als partner voor SAP Business One bij productiebedrijven

Het juiste ERP pakket kiezen is een eerste vereiste. Het vervolgens succesvol implementeren ervan valt of staat met de keuze voor de juiste implementatie partner. Omdat wij gespecialiseerd zijn in productiebedrijven spreken wij uw taal. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om proces, organisatie en ERP systeem samen te brengen. Dit heeft in de praktijk geleid tot succesvolle opdrachten en tevreden klanten.

Ons team is hecht en kenmerkt zich door kennis, betrokkenheid en daadkracht. We voelen ons thuis bij productiebedrijven en hebben al snel een klik met de mensen die er werken. Samen met hen werken we schouder aan schouder om onze opdrachten succesvol af te ronden.

Planlogic en Translas

Met Planlogic klaar voor industrie 4.0

We leven in een tijdperk van automatisering. Dit is ook goed zichtbaar in de productiesector (Industrie 4.0). Met SAP Business One als ERP pakket voorziet u in de basisbehoefte van een soepele operatie. Digitalisering gaat echter veel verder dan alleen ERP.  Planlogic biedt daarom samen met gespecialiseerde partners een totaaloplossing die opdrachtgevers van a-z ontzorgt in hun reis naar digitalisering (‘slimme fabriek’).

Met onze kennis en ervaring en de kracht van SAP bent u klaar voor de toekomst. Meer weten over hoe wij dat doen? Neem contact met ons op.

Onze klanten

Sluit Menu