Over ons

Over Planlogic

Met onze wortels in de productielogistieke hoek bedienen wij al meer dan 25 jaar bedrijven met de keuze en implementatie van ERP software. Onze opdrachtgevers variëren hierbij van bedrijven met een productie en assemblage afdeling tot pur sang productiebedrijven. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten we daarom goed wat er speelt in uw sector. In SAP Business One, niet te verwarren met haar grote broer SAP R/3 of S/4, hebben we uitstekende ERP software gevonden voor  midden- en kleinbedrijven waar sprake is van productie en logistiek.

Planlogic als partner voor SAP Business One

Het juiste ERP pakket kiezen is een eerste vereiste. Het vervolgens succesvol implementeren ervan valt of staat met de keuze voor de juiste implementatie partner. Omdat wij gespecialiseerd zijn in uw branche spreken wij uw taal. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om proces, organisatie en ERP systeem samen te brengen. Dit heeft in de praktijk geleid tot succesvolle opdrachten en tevreden klanten.

Ons team is hecht en kenmerkt zich door kennis, betrokkenheid en daadkracht. We voelen ons thuis bij bedrijven die zich bezighouden met productie en logistiek. Daardoor hebben we al snel een klik met de mensen die er werken. Samen met hen werken we schouder aan schouder om onze opdrachten succesvol af te ronden.

Planlogic en Translas

Slimme bedrijven

We leven in een tijdperk van automatisering. Dit is ook goed zichtbaar in de steeds verder gaande digitalisering van de productie en logistieke operatie  (Industrie 4.0). Met SAP Business One als ERP pakket voorziet u in de basisbehoefte van een soepele operatie. Digitalisering gaat echter veel verder dan alleen ERP. Planlogic biedt samen met SAP en gespecialiseerde partners diverse ‘apps’ en oplossingen die u helpen het digitale tijdperk te betreden. Zo zorgt Planlogic voor een totaaloplossing die opdrachtgevers van A tot Z ontzorgt.

Met onze kennis en ervaring en de kracht van SAP bent u klaar voor de toekomst.

Meer weten over hoe wij dat doen? Neem contact met ons op.

Onze klanten

Sluit Menu