Succesverhalen

Lees hieronder verschillende succesverhalen die Planlogic heeft uitgevoerd bij klanten.

APPKUNS

“Dankzij de ervaring en betrokkenheid van Planlogic en Act In kunnen we beter plannen en hebben meer zicht op de voortgang. Onze levertijd, betrouwbaarheid en OEE is daardoor aanzienlijk verbeterd en onze brutomarge gestegen”

TRANSLAS

“Innovatie stopt nooit. We blijven onze processen optimaliseren en willen uiteindelijk alles automatiseren. Planlogic is daarin veel meer dan een IT-leverancier. Ze zijn een echte
innovatie-partner”

Comecer

“Door PPS One in te zetten, is het productieproces overzichtelijker geworden en vereenvoudigd. Omdat PPS One onderdeel is van SAP werken eindgebruikers vanuit het voor hun vertrouwde SAP scherm”

Waboplast

“De mensen bij Planlogic zijn echte vaklui. Ze begrijpen wat bij productiebedrijven speelt en hebben veel kennis van SAP Business One. Het is daarom prettig samenwerken en levert een goed eindresultaat”

Fluortubing

“Planlogic is een prettige partij om mee samen te werken. Het is een club mensen met veel ervaring die begrijpen hoe onze industrie werkt. Sinds de invoering van SAP staat onze operatie als een huis”

Badé

“Planlogic heeft ons geholpen met de juiste keuze van de software, de hardware en de optimale inrichting daarvan. Hierdoor hebben we nu actueel inzicht in voorraad en voorraadhandelingen. Orders worden eenvoudiger en sneller afgehandeld”

Weber Laserservice B.V.

“We hebben de afhandelingstijd tussen rapport en facturatie met ruim 50% kunnen terugdringen over het merendeel van onze service- en onderhoudswerkzaamheden. Sneller factureren betekent  sneller betaald krijgen”

Sluit Menu