SAP Business One

SAP Business One voor productiebedrijven

Bij een productiebedrijf staat produceren en leveren centraal. Wanneer dat soepel en efficiënt verloopt, levert dat een belangrijke bijdrage aan rendement en concurrentie positie. Automatisering, zowel intern als naar buiten, speelt hierin een cruciale rol. De basis voor deze automatisering is ERP software. SAP Business One is een leidend ERP systeem dat zijn sporen heeft verdiend. Wereldwijd wordt deze software gebruikt door meer dan 60000 klanten in 170 landen. SAP Business One staat daarmee voor stabiliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en innovatie.

Geïntegreerde bedrijfsfuncties

SAP Business One is een geïntegreerde totaal oplossing die alle essentiële bedrijfsfuncties bevat. Hieronder vallen bijvoorbeeld verkoop, inkoop, productie, planning, logistiek en financiën.

SAP Business one

Alle informatie wordt centraal en real time opgeslagen. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in wat er in uw bedrijf gebeurt. SAP Business One is direct na aanschaf te gebruiken en flexibel van opzet. Hierdoor kunt het pakket naar eigen smaak inrichten en uw gebruikers de best mogelijke ervaring geven.

SAP en Industrie 4.0

Digitalisering speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. In de productiesector is sprake van een 4e “digitale” revolutie naar slimme fabrieken. Slimme fabrieken zijn verbonden in netwerken van vraag en aanbod, stellen zichzelf in, anticiperen op vraag en zijn wendbaar. Het resultaat is een verbetering van OEE en klanttevredenheid. Om uw fabriek slim te maken, levert SAP een platform met functies waaronder analytics (big data), internet of things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI).

SAP een juiste keuze

Met SAP Business One als ERP systeem legt u de basis voor een soepele operatie. Met het SAP platform voor Industrie 4.0 kunt u uw operatie slim maken. Met SAP Business One maakt u de juiste keuze voor nu en straks.

Wilt u meer weten wat SAP Business One heeft betekend voor onze klanten. Lees dan hier enkele casestory’s.

Maak nu een afspraak met een SAP Business One consultant

Wilt u graag meer weten hoe SAP Business One kan bijdragen om uw processen te optimaliseren? Dan komen we graag in gesprek met u. Hiervoor maken we graag een afspraak met u een SAP Business One consultant van Planlogic.

Sluit Menu