SAP Business One

SAP Business One voor productiebedrijven

Bij producerende bedrijven staat de productie en (intern) logistieke operatie centraal. Wanneer deze soepel en efficiënt verloopt, levert dat een belangrijke bijdrage aan rendement en concurrentie positie. Automatisering, zowel intern als naar buiten, speelt hierin een cruciale rol. De basis voor deze automatisering is ERP software. SAP Business One is een leidend ERP systeem dat zijn sporen heeft verdiend. Wereldwijd wordt deze software gebruikt door meer dan 60000 klanten in 170 landen. SAP Business One staat daarmee voor stabiliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en innovatie.

Geïntegreerde bedrijfsfuncties

SAP Business One is een geïntegreerde totaal oplossing die alle essentiële bedrijfsfuncties bevat. Hieronder vallen bijvoorbeeld verkoop, inkoop, productie, planning, logistiek en financiën.

SAP Business one

Alle informatie wordt centraal en real time opgeslagen. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in wat er in uw bedrijf gebeurt. SAP Business One is direct na aanschaf te gebruiken en flexibel van opzet. Hierdoor kunt het pakket naar eigen smaak inrichten en uw gebruikers de best mogelijke ervaring geven.

SAP en Industrie 4.0

Digitalisering speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Ook in het bedrijfsleven is deze trend naar digitaal zichtbaar. Er is sprake van- wat men noemt – een  vierde “digitale” revolutie (Industrie 4.0).  Hierin zijn slimme bedrijven verbonden in netwerken van vraag en aanbod, zelfsturend en wendbaar. Het resultaat is een verbetering van operationele effectiviteit, omzet en klanttevredenheid. Om uw organisatie slim te maken, levert SAP diverse ‘apps’ en functies zoals analytics (big data), internet of things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI).

SAP een juiste keuze

Met SAP Business One als ERP systeem legt u de basis voor een soepele operatie. Met het SAP platform voor Industrie 4.0 kunt u uw operatie slim maken. Met SAP Business One maakt u de juiste keuze voor nu en straks.

SAP Business One ervaringen

Wilt u meer weten wat SAP Business One heeft betekend voor onze klanten. Lees dan hier enkele casestory’s.

Maak nu een afspraak met een SAP Business One consultant

Wilt u meer weten hoe SAP Business One kan bijdragen aan het optimaliseren van uw processen? Dan gaan we graag met u in gesprek. Dit kan een gesprek zijn over algemene en praktische vragen of een ERP adviesgesprek met één van onze SAP Business One experts. Ook bieden we de mogelijkheid voor een SAP Business One demo.

Sluit Menu