SAP Business One demo

SAP Business One demo

Een investering in een nieuw ERP systeem is een grote stap voor een bedrijf. Naast de financiële investering vraagt het ook behoorlijk wat van uw medewerkers. Zij moeten input leveren voor het project en leren werken met nieuwe ERP systeem. Voordat u een keuze kunt maken, wilt u daarom een eerst een goede indruk krijgen van de mogelijkheden van verschillende pakketten. Om u daarmee op weg te helpen, bieden we voor SAP Business One een online demonstratie aan. Hiermee maakt u kennis met het systeem en kunt vragen stellen over alle ‘ins en outs’ van SAP Business One. Na de demo heeft u een goed inzicht in SAP Business One en de aansluiting daarvan voor uw organisatie.

Wat komt aan bod tijdens de SAP Business One demo?

In de SAP Business One demo komen de volgende zaken aan bod:
 • De opzet en werking van de schermen (het menu en de look & feel);
 • De belangrijkste functionaliteiten van SAP Business One waaronder verkoop, inkoop, productie, magazijn, financiën en logistiek;
 • De mogelijkheid om ‘add-ons’ in te zetten voor bijvoorbeeld advanced planning & scheduling of factuurverwerking;
 • Het eventueel koppelen met externe systemen bijvoorbeeld een webshop, analytics software of scanners;
 • Hoe een SAP Business One project eruit ziet (aanpak, fasering, projectorganisatie);
 • De kosten van een SAP Business One implementatie.
De demonstratie wordt door één van onze senior consultants verzorgd en neemt maximaal twee uur in beslag.

Wat u zelf van tevoren kunt doen voor de SAP Business One demo?

Het is belangrijk dat u uit de SAP Business One demo de inzichten haalt waarnaar u op zoek bent. Alleen dan heeft u de mogelijkheid om een weloverwogen besluit te nemen. Wij kunnen een standaard demonstratie verzorgen of een demonstratie die meer is toegesneden op uw specifieke situatie. In dat laatste geval vragen wij u ons vooraf van extra informatie te voorzien, waaronder:
 • informatie over uw organisatie (markt, product/diensten, aantal medewerkers);
 • een korte beschrijving van uw (primaire) proces;
 • het huidige ERP pakket en de aanleiding voor een nieuw ERP systeem;
 • de belangrijk(st)e functionele eisen en wensen van het nieuwe pakket;
 • eventuele koppelingen met externe systemen.
Door middel van het invullen van uw gegevens in onderstaand formulier kunt u de SAP Business One demo aanvragen. Voor een korte impressie van SAP Business One verwijzen wij u naar onze video ‘SAP Business One in 60 seconden’
Naast de SAP Business Demo bieden wij ook de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend ‘ERP advies gesprek’. In een ERP advies gesprek bespreken wij vragen die u heeft geven wij u informatie over SAP Business One en andere onderwerpen die u verder helpen in uw selectieproces.

Contact opnemen

Sluit Menu