Onze partners

Partners waarmee Planlogic samenwerkt

Samenwerken loont! Planlogic werkt samen met de volgende gespecialiseerde partners:

SAP Partner

SAP is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfssoftwareoplossingen voor kleine, middelgrote en internationale ondernemingen.

PPS One

Voor productiebedrijven die nog een stap verder willen gaan, wordt PPS1 geactiveerd. PPS1 is een officieel door SAP gecertificeerde ‘add on’ op SAP Business One.

Process Force

Levert aanvullende procesindustrie oplossingen voor SAP Business One.

Ensior

Biedt Business Intelligence voor betrouwbare en snelle besluitvorming.

Act-in

Act-in verzamelt gegevens van het gehele proces in de maakindustrie en analyseert deze data. Daarmee wordt inzicht gegeven in het verbeterpotentieel.

KC Nederland

Wij geloven in meer vrijheid in werkwijze en vermindering van werkdruk door het ontwikkelen van efficiënte digitale oplossingen.

Boyum IT

Levert specifieke maatwerkoplossingen voor SAP Business One.

Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.

Mark Global

Mark Global staat productie bedrijven bij op gebied van innovatie op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Databalance

Databalance is de onafhankelijke Nederlandse SAP Cloud provider. SAP Business One is beschikbaar als SAAS (Public) of als private cloud oplossing.

Sluit Menu