Onze partners

Partners waarmee Planlogic samenwerkt

Samenwerken loont!
Planlogic werkt samen met de volgende gespecialiseerde partners:

SAP Partner

SAP is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfssoftwareoplossingen voor kleine, middelgrote en internationale ondernemingen.

PPS One

PPS One is een aanvulling op standaard SAP specifiek ontwikkeld voor bedrijven in de maakindustrie. PPS One biedt functies voor o.a. capaciteitsplanning en uitbesteding. PPS One integreert naadloos met SAP.

Process Force

ProcessForce is een aanvulling op standaard SAP en ontwikkeld voor bedrijven in de maak -en procesindustrie. ProcessForce biedt o.a. functies voor capaciteitsplanning, receptenbeheer en kwaliteitscontrole en een interactief planbord voor scheduling. ProcessForce integreert naadloos met SAP.

Ensior

Ensior adviseert organisaties met het bepalen en inrichten van structuur in data. De data wordt zodanig geprepareerd en gepresenteerd dat iedereen in de organisatie de juiste inzichten krijgt.

Act-in

Act-in verzamelt gegevens van het gehele proces in de maakindustrie en analyseert deze data. Daarmee wordt inzicht gegeven in het verbeterpotentieel.

Itonomy

Impact realiseren voor organisaties met de beste Magento webshops. Dat is het doel van Itonomy. Als een erkende Magento en Adobe Silver partner is Itonomy de specialist op het gebied van e-commerce. In de B2C en B2B heeft Itonomy reeds jarenlange ervaring met het bouwen van Magento Commerce en Magento Community webshops. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht worden klanten bediend door Nederlandse gecertificeerde developers.

Boyum IT

Levert specifieke maatwerkoplossingen voor SAP Business One.

Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.

Mark Global

Mark Global staat productie bedrijven bij op gebied van innovatie op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Databalance

Databalance is de onafhankelijke Nederlandse SAP Cloud provider. SAP Business One is beschikbaar als SAAS (Public) of als private cloud oplossing.

Partner Elvy

Elvy

Elvy biedt verschillende oplossingen om administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren w.o. de verwerking van facturen en declaraties.

Sluit Menu