Planlogic neemt aandelen System Innovation B.V. over

Planlogic neemt aandelen System Innovation B.V. over

Vanaf 1 maart 2021 neemt Planlogic de aandelen van System Innovation B.V. (www.systeminnovation.nl) uit Elsloo over.

System Innovation heeft zich, net als Planlogic, gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One bij productie bedrijven in het midden- en klein bedrijf. Waar Planlogic in de Nederlandse markt actief is, richt System Innovation zich vooral op internationale opdrachten waarbij PPS One wordt ingezet. PPS One is een door SAP gecertificeerde extensie voor productie bedrijven die met SAP Business One werken en wordt gebruikt door ruim 200 bedrijven. System Innovation is internationaal de voorkeurs partner van CIM Pool AG, de leverancier van PPS One en bedient opdrachtgevers in onder andere Denemarken, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Turkije, Frankrijk en de VS.

Planlogic en System Innovation vullen elkaar goed aan op markt en kennis. De overname geeft invulling aan de ambities van Planlogic om ook internationaal actief te zijn. System Innovation biedt daarvoor een mooie basis. Omgekeerd verwacht System Innovation met hulp van Planlogic verder te kunnen professionaliseren en groeien.

System Innovation blijft als zelfstandig bedrijf onder haar eigen naam opereren.

Over Planlogic
Planlogic bestaat meer dan 25 jaar en is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One voor MKB bedrijven in handel en productie. Met 12 medewerkers bedient de organisatie 80 klanten.

Geef een reactie

Sluit Menu