Alle modules van PlannExpert voor onderhoudsbeheer op een rijtje

PlannExpert is opgebouwd uit verschillende geïntegreerde modules die afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften kunnen worden toegepast.

De modules bieden u krachtige oplossingen voor onderhoudsmanagement, rapportages  en performance management. De software beslaat alle aspecten van uw onderhoudsbeheerwerkzaamheden, stroomlijnt uw processen en geeft u meer inzicht in uw activiteiten, waardoor u beter onderbouwde beslissingen kunt nemen.

De verschillende modules van PlannExpert zijn:

 • Basis module:
  Binnen PlannExpert kunt de gegevens van de objecten onder uw beheer overzichtelijk vastleggen. In een structuurboom krijgt u een overzicht van de verschillende bedrijven, gebouwen (bijv. woningen), ruimtes binnen een gebouw en bedrijfsmiddelen. U kunt ook tekeningen en foto’s aan de bedrijfsmiddelen of onderdelen koppelen, sleutelbeheer en ruimtebeheer uitvoeren etc. Natuurlijk kunt u ook budgetten definiëren en kostenplaatsen invoeren.
 • Preventief onderhoud:
  In deze module kunt u de verschillende activiteiten voor preventief onderhoud vastleggen, wie het uitvoert, wat er voor nodig is, hoeveel tijd het vergt en met welke frequentie het uitgevoerd moet worden.
 • Correctief onderhoud:
  Vooraf kunt u standaard taken definiëren. Met eenzelfde planbord als bij preventief onderhoud, is eenvoudig inzicht te krijgen in de te verrichten werkzaamheden, inclusief hun status. Het is tevens eenvoudig om storingen aan te melden.
 • Service:
  Web-based toepassing voor de registratie van en communicatie over incidenten.
 • Kalibratie:
  Middels de PlannExpert kalibratiemodule waarborgt en beheert u eenvoudig al uw kalibratietaken.
 • Voorraad & Inkoop:
  Binnen PlannExpert kunt u artikelen vastleggen inclusief de leveranciersgegevens, prijzen, minimale en economische voorraadniveaus en de levertijd. Ook kunt u met PlannExpert uw bestelaanvragen, inkoop en ontvangst afhandelen.
 • Rapportage:
  Met de grafische wizard kunnen gegevens op vele manieren op het scherm getoond en geprint worden. Via een groot aantal keuzemogelijkheden kunnen de gegevens zowel in staafdiagram als in taartvorm worden weergegeven. Naast de grafische weergave bevat PlannExpert veel standaardrapportages. Hierbij kunt u tevens barcodes gebruiken. Naast de grote hoeveelheid standaard rapporten, kunt u ook eenvoudig rapporten maken in Crystal Reports of gegevens exporteren naar Microsoft Excel en Access voor verdere verwerking.
 • Notificatie:
  PlannExpert houdt u met de notificatiemodule op de hoogte van statussen in het onderhoudsproces via e-mail.

PlannExpert kan door een of meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt. De gebruiker kan kiezen uit de talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans of Portugees.