Software voor onderhoudsbeheer met als uitgangspunt: Eenvoud loont!

Onderhoudsbeheersoftware vormt de ruggengraat van een onderhoudsafdeling. Met PlannExpert kunt u alle informatie voor onderhoudsbeheer in een handomdraai vinden en heeft u taken en kosten helder in beeld.

PlannExpert software beheert de onderhoudswerkzaamheden voor kleine en grote organisaties in verschillende branches. Bij de ontwikkeling van de oplossing hebben de volgende uitgangspunten centraal gestaan:

● eenvoud in gebruik
● eenvoud in implementatie
● eenvoud  in integratie

Door de krachtige grafische opzet is het pakket makkelijk te bedienen en te gebruiken. PlannExpert is ontwikkeld met een grafisch planbord, wat iedereen snel herkent. De implementatie kan gefaseerd plaatsvinden, waardoor ook met weinig tijd verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. PlannExpert onderhoudssoftware is beschikbaar als cliënt-/serverapplicatie en biedt weboplossingen. Ook koppelingen met andere softwareoplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Verschillende modules

PlannExpert is opgebouwd uit verschillende geïntegreerde modules, die afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften kunnen worden toegepast.

Referenties

Veel technische diensten binnen diverse organisaties hebben reeds gekozen voor PlannExpert software. Lees in hun praktijkverhalen de resultaten die zijn behaald: