Onderhoud is essentieel om materieel, installaties en de werkomgeving veilig en betrouwbaar te houden. Omdat uw productie groeit en er meer registratie wordt gevraagd vanuit wetgeving is een goedwerkend onderhoudsbeheersysteem onmisbaar. Met een goed onderhoudsbeheersysteem kunt u uw onderhoudswerkzaamheden plannen, uitvoeren, meten en bijsturen. Dit vertaalt zich in een optimaal product en geeft u de volgende voordelen:

  • inzicht in prestaties en onderhoud
  • verhoging van betrouwbaarheid van uw installaties
  • kostenbesparingen door inzicht
  • verantwoording van werkzaamheden in uren en in euro’s
  • verlaging van inkoop- en voorraadkosten met beperkte voorraden waarbij u de productiviteit van uw medewerkers verhoogt
  • moeiteloos voldoen aan geldende wet- en regelgeving

Partner in de Benelux voor efficiënt onderhoudsproces

Planlogic is in de Benelux de partner voor uw bedrijf om een efficiënt onderhoudsproces te creëren, te voldoen aan de wetgeving en om te bouwen aan een succesvol en winstgevend bedrijf. Onze ervaring, kennis en hulp zorgen voor een succesvolle implementatie en nazorg.

Met onze software voor onderhoudsbeheer bieden wij uw organisatie inzicht in de onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als correctief. Hierdoor kunnen uw onderhoudsmedewerkers hun werkzaamheden efficiënter uitvoeren en kunt u doelgerichte beslissingen nemen. Zo kan het onderhoudsbeheersysteem signaleren wanneer uw machines weer gekeurd moeten worden of wanneer bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Bovendien kan het systeem uw informeren over de betreffende kosten. Dit kan leiden tot beter beheer van middelen. De informatie uit het systeem kan ook bruikbaar zijn voor certificering. De gegevens tonen wanneer en of het onderhoud juist en op tijd is uitgevoerd.

PlannExpert

Planlogic maakt gebruik van de software van PlannExpert om uw onderhoud te beheren. Deze onderhoudssoftware beheert de onderhoudswerkzaamheden voor kleine en grote organisaties in verschillende branches.

Procesoperators-maintenance

PlannExpert

Maintenance Management Software voor kleine of grote technische dienst.