iQibt neemt Planlogic over

Met ingang van 7 juli 2016 heeft SAP-dienstverlener iQibt (www.iqibt.nl) het in Utrecht gevestigde Planlogic (www.planlogic.nl) overgenomen. Met de overname versterkt iQibt haar naam als IT-branchespecialist en breidt haar dienstverlening uit naar het SME-segment.

Planlogic bestaat sinds 25 jaar, heeft een hecht team van specialisten in dienst en bedient ruim 50 vaste klanten. Het bedrijf verkoopt, implementeert en beheert vanuit een eigen supportdesk ERP- toepassingen in de productiesector, waaronder SAP Business One en SAP Business ByDesign (de nieuwe ERP-cloudoplossing van SAP).

Planlogic is net als iQibt een echte branchespecialist. Beide bedrijven sluiten daarom goed op elkaar aan”, zegt Marcel Blokland, partner bij iQibt. “Met het gezamenlijke portfolio aan kennis en diensten kunnen we zowel klanten van iQibt als Planlogic breder bedienen.”

Planlogic gaat onder eigen naam verder op de ingeslagen weg. Klanten kunnen dus blijvend rekenen op de kwaliteit en betrokkenheid van het vertrouwde team. De ambitie is om Planlogic te laten groeien naar dé branchespecialist voor bedrijven binnen de productiesector.

“iQibt heeft een goede naam opgebouwd als specialist in brancheoplossingen. We spreken dezelfde taal en hebben hetzelfde DNA. Klanten voelen zich thuis bij clubs die snappen waar het bij hen om draait”, aldus Pieter Markus, businessunit manager bij Planlogic.

iQibt heeft alle activiteiten en personeelsleden van Planlogic overgenomen. Door de overname telt iQibt ruim 60 medewerkers.

 

Over iQibt
iQibt is op 1 mei 2010 van start gegaan en is in de afgelopen jaren gegroeid naar ruim 50 professionals. iQibt heeft zich als nichespeler toegelegd op SAP-oplossingen voor de publieke sector, verzekeraars, banken en media. Met de domeinen Finance & Risk, Customer Engagement, Analytics en NetWeaver die deel uitmaken van de brancheoplossingen, is iQibt ook actief als specialist buiten deze branches.

 

Contactgegevens

Planlogic B.V.
Boteyken 361
3454 PD   De Meern
T. 030 760 1200
E. info@planlogic.nl
I: www.planlogic.nl