Dienstverlening Planlogic

Advies

Uw bedrijf ontwikkelt zich in de loop van de tijd en SAP Business One moet daarin mee groeien. Omgekeerd investeert SAP zelf voortdurend in de verbetering van gebruikerservaring en nieuwe functionaliteit in SAP Business One. Ons SAP adviesteam zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van innovaties en begeleidt u met vragen die betrekking hebben op aanpassing van bestaande inrichting of inzet van nieuwe functies. Net als bij de implementatie komen zij bij u langs om uw wensen te bespreken en door te voeren in SAP. Ons advies gaat verder dan alleen SAP Business One. Vanwege onze focus en jarenlange ervaring bij productiebedrijven beschikken we zelf over veel kennis en een netwerk van (externe) specialisten met wie we samenwerken. Hierdoor kunnen we u ook ondersteunen bij niet SAP gerelateerde vraagstukken, bijvoorbeeld LEAN Six Sigma, robotisering, ISO en Vendor Managed Inventory. Dit kan op basis van een afgebakende opdracht, detachering of interim management.

Implementatie

Nadat u de licenties (koop/huur) ter beschikking heeft, moet de software gebruiksklaar worden gemaakt naar uw smaak en wensen. Samen met een adviseur worden de verschillende bedrijfsfuncties waaronder verkoop, productie, planning en logistiek bij uw organisatie besproken en ingericht. Ook wordt de informatie (data) van het oude systeem verhuisd naar SAP en wordt gebruikers geleerd te werken met het nieuwe systeem. Wanneer alles gereed is, breekt het spannende moment aan om ‘live’ te gaan met SAP Business One. Op deze dag zijn wij aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarna neemt onze support afdeling het dagelijks beheer over.

Support

Bij het dagelijks gebruik ontstaan altijd vragen van gebruikers. Deze vragen kunnen betrekking hebben op de werking van SAP en/of aanpassingen die gewenst zijn. Voor al deze vragen is onze support desk het eerste aanspreekpunt. Onze support medewerkers zitten klaar om u te helpen zodat u ongestoord uw werk kunt blijven doen. Vragen kunt u eenvoudig stellen door ons te bellen of vragen aan te melden via ons ticketsysteem of e-mail.

Licenties

Wanneer u voor SAP Business One heeft gekozen, heeft u licenties nodig. In de basis bestaan hiervoor twee mogelijkheden: kopen of huren (cloud). Bij kopen wordt u eigenaar van de licenties en betaalt u jaarlijks een vergoeding voor onderhoud. Bij huren wordt u geen eigenaar van de licentie maar betaalt u maandelijks een (inclusief) bedrag voor het gebruik. Dit wordt ook wel ‘Software as a Service (SaaS)’genoemd. De keuze voor koop of huur is per situatie verschillend. Planlogic kan u hierin adviseren en verzorgt de afhandeling.

Systeem beheer

Goedwerkende bedrijfsprocessen vallen of staan met de beschikbaarheid van software applicaties, randapparatuur (computers, printers en scanners) en een netwerk (wifi en routers). Het is daarom van cruciaal belang dat de infrastructuur op orde is. Door een infrastructuur goed te onderhouden en beheren voorkomt u storingen. Planlogic heeft jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en monitoren van infrastructuur. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat zorgt disaster recovery strategie dat u met mimimaal gegevens verlies en downtime kunt doorstarten.

Sluit Menu